Vill du jobba med oss?

Söker du nästa utmaning och vill jobba med andra personer som likt dig brinner för e-handel?

eValent Group är ett e-handelsbolag med hjärtat i Skåne men med medarbetare utspridda över Sverige. Vårt mål är att hjälpa olika företag att etablera sig och växa i sin existens och i sin försäljning på nätet. Ett mål som vi framgångsrikt, tillsammans med våra kunder, når varje dag.

Genom kunskap, engagemang och flexibilitet hjälper vi våra e-handlare att synas i vimlet och utvecklas i sina affärer. Idag har vi över 400 anslutna e-handlare vilket gör oss till en av de ledande aktörerna på nordiska marknaden.

Man kan helt klart kalla oss för ett teknikdrivet bolag. För oss är det dock avgörande vilka människor som finns bakom den imponerande tekniken. Och det är helt enkelt våra fantastiska medarbetare. Kärnan i eValent Group är de som jobbar här. De som genom en stark drivkraft och en oerhörd kompetens stöttar våra kunder i deras e-handelsresor.

Vi letar alltid efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa och bli en del av ett kompetent och prestigelöst team. Brinner du för frontend, backend, fullstack, marknadsföring eller projektledning? Då har vi plats för dig.

Har vi inga lediga tjänster ute just nu? Det gör inget. Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss på jobb@evalent.com.

Vi söker just nu